ADNI JÓ!- cégünk is segített

Vállalkozásunk létrehozásának fontos eleme, hogy munkatársainkkal és közreműködő partnereinkkel az alábbi filozófia mentén és azt szem előtt tartva dolgozzunk ügyfeleink problémáinak megoldásában:

  • a munka számunkra értékteremtés,
  • viselkedésünket és mindennapi üzleti tevékenységünket áthatja a lojalitás, a szolidaritás.

Hitvallásunkhoz szorosan kötődő Szamuráj- Kódex egyik alapvetése az önzetlenség. Vagyis együttérzés, többiekkel törődés, jóindulat, a művészetek, a szépség értékelése. A harcosoknak gyöngéd oldaluk is van, a művészet pedig ajtó az élet megbecsülése és megértése felé. Hitvallásunkról ezen az oldalon olvashat többet.

Cégünk nagy hangsúlyt szeretne fektetni jótékony, vagy CSR (társadalmi felelősségvállalás) tevékenységekre, ezért is volt kézenfekvő, hogy segítünk, amikor egyik üzleti partnerünk az alábbi összefogásra hívta fel a figyelmünket.

Ez év nyarán söpört végig az országon a hír, miszerint ellopták egy mozgáskorlátozott férfi autóját Budapesten. A kocsi speciálisan van átalakítva úgy, hogy a kerekesszékes férfi is be tudjon szállni. Azt mondja, a kocsi nélkül sehova nem tud menni, csak ha a barátok, rokonok elviszik. Az autót hajnalban egy csendes utcából lopták el, ráadásul a férfi hallotta is, amikor beindítják, de mire kinézett, a kocsi már sehol nem volt.

Családi összefogással, főleg édesanyám segítségével sikerült megvenni ezt az autót – mesélte Koncz Balázs. – Az egyterű kocsit direkt kerekesszékesek számára építették át: a hátuljában egy rámpa van, így nem kell segítség a bejutáshoz. Csak felgurul az ember, és már bent is van a kocsiban.

A VW Caddyt speciálisan alakították ki, egy rámpán a csomagtérből egyből a vezetőfülkébe jutni.
– Aznap éjjel vihar volt, ezért a feleségemmel felriadtunk. Egyszer csak hallom, hogy valaki beindítja a kocsit, majd azt, hogy elhajt vele. Volt benne riasztó, de az nem szólalt meg. Motozást vagy feszegetést sem hallottam, néma csendben dolgoztak a tolvajok. Úgy tudom, hogy évek óta nem volt ezen a környéken autólopás, sajnos nálam tört meg ez a trend – magyarázta Balázs, aki mindeddig büszkén mesélte rokonainak, milyen jó környéken lakik. A barátok és ismerősök összefogtak, és az interneten próbálnak pénzt gyűjteni egy új speciális autóra. Addig azonban szinte sehova nem tud menni. Balázs Caddyjének van egy különleges ismertetőjegye: a motorháztetőn kék virágminta van, ami annyira régen díszíti a fehérre fényezett autót, hogy ha leszedik, akkor is megmarad a nyoma. (Forrás: tv2.hu, és blikk.hu) Ha további információra lenne szüksége a jótékonysági összefogással kapcsolatban, keresse fel Facebook oldalukat: Összefogás Balázs autójáért)

Fehér Krisztián, a Netfone Telecom partnere volt segítségünkre abban, hogy hogyan tudunk az új autó megvásárlásához hozzájárulni. Krisztián elmondta, hogy különleges felajánlást tett, miszerint ősszel a vele szerződött ügyfelek után, egy bizonyos százalékot felajánl a fiatalember autójára. Így azzal, hogy cégünk szerződött a Netfone Telecom- MOBILhálóval, nemcsak egy újabb lehetőséget biztosít leendő ügyfeleinek, hanem hozzásegítette Koncz Balázst új autójához.

Elismerésük jeléül 2 db ADNI JÓ! feliratos bögrével ajándékoztak meg bennünket, amely azóta is irodánk éke!

A Company Assistant Service Kft (CAsS Kft.) a jövőben is több jótékonysági kezdeményezést szeretne támogatni, melyről továbbra is beszámolunk.

(Írta: Kovács Anett,
Company Assistant Service Kft.)

További bejegyzések:

székhelyszolgáltatás